project 3

De snack van de toekomst

In periode 3 zat ik in een groepje met Rolf, Teun en Morris. We moesten De snack van de toekomst maken en er een workshop bij bedenken. Dit betekent dus dat we een recept moeten maken die gebruik maakt van insecten of zeewier. Eerst gingen we brainstormen, we bedachten per persoon 30-60 ideeën en kozen de drie beste uit. vervolgens werkten we twee van de drie recepten uit en lieten ze testen door onze testpanel. Eerst vonden ze het er niet lekker uit zien maar na het proeven waren ze positief verast. We waren half-succesvol en probeerden het recept aantrekkelijker te maken, met succes. Vervolgens moesten we een workshop bedenken, wij bedachten een workshop dat leek op een soort heel Holland bakt. Er waren twee rondes en elke ronde viel er een groep af. De opdrachtgever (Future food-lab) vond het een goed idee!

Over het algemeen was deze periode een succes, en hoop dat ik ooit nog een keer met deze jongens kan samenwerken.